Over mij

overmij

Nu we het veelal hebben gehad over het blog, lijkt het me nu eens leuk om iets over mezelf te vertellen. Mijn naam is Lucas Wetering, de schrijver van sportartikelen-online.nl. Ik ben 24 jaar oud, woon op mezelf in Amsterdam, samen met mijn vriendin. Ik heb net mijn Bachelor Sportkunde gehaald op de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb er nu voor gekozen om een jaar fanatiek te gaan sporten, om vervolgens te gaan werken. Maar waarom heb ik nu gekozen voor het schrijven van een blog?

Waarom een blog?

De reden dat ik ben begonnen met een blog, is eigenlijk best grappig. Ik was heel erg gepassioneerd over mijn eigen sport, windsurfen. Met verschillende trainingen en oefeningen heb ik ervoor gezorgd dat ik het nu aardig goed kan. Ik merkte dat anderen het ook graag wilde leren, maar wist ik niet hoe ik dit kon uitleggen. Mijn vrienden en anderen die naar mij keken waren erg benieuwd naar de sport en wat je er allemaal voor nodig hebt. 

Omdat er zoveel vraag naar was, besloot ik een blog te schrijven. In het begin gaf ik erg veel uitleg over de verschillende attributen die je nodig hebt tijdens het windsurfen. Ik gaf verschillende tips over zeilen, wetsuits en meer! Later bleek dat er ook erg veel vraag was naar andere sporten, waardoor ik nu tips geef over verschillende soorten sporten, om zo iedereen te motiveren!

Mijn favoriete sporten

Ik ben dus een fanatiek windsurfer, maar het is zeker niet zo dat het hier bij blijft. Zo zijn er vele sporten die ik beoefen. Mijn favoriete sporten zijn dan toch wel windsurfen, voetbal en tennis. Bovendien houd ik er ook van om eens met mijn vrienden te darten. Ik beoefen dus vier sporten, maar ben ik ook erg geïnteresseerd in andere sporten. Zo zul je mij in het weekend vooral zien sporten, of zie je mij juist voor de televisie zitten om sport te kijken. 

Deze passie deel ik graag met jullie. Ik verdiep me in bepaalde sporten, om zo ook te kijken wat je hier nu precies voor nodig hebt. Dit nem ik vervolgens mee in een blog, zodat ik jullie kan inspireren en wellicht kan motiveren. als een ware community blijven we gemotiveerd, dus hoor ik ook graag jullie motivatie en positiviteit aan!